Välkommen till mathallen

Den är värdig vilken världsmetropol som helst. Smedens Mathall råkar bara ligga i Solna.

En myllrande, urban mötesplats som med sin pulserande energi och eklektiska atmosfär är en plats man gärna återvänder till. Hit kommer matälskare för att njuta av rykande färsk street food med inspiration från hela världen. Opretentiöst, vällagat och gott till en rimlig peng. Alltid på lokala råvaror och med höga krav på hållbarhet.

UTBUD

Smedens gör det vara lätt och kul att äta ute. Beställ i förväg, för avhämtning, för catering eller besök oss på utvalda helger för mat, musik och evenemang. Ett tillbakalutat ställe där du hittar något nytt varje dag helt enkelt.

Dagens tidigaste mål

Oavsett om du studsar ur sängen i gryningen eller kräver en halvpanna rallarkaffe för att komma igång: Smedens har frullen.

Vi har lunch

Även om Smedens erbjuder variation hela dagen kan återkommande lunch­ gäster glädjas över dagliga lunchspecialare i samtliga kök. Behöver du ta med maten till mötet eller kontoret? Alla rätter finns som take away (Baos är dock alltid bäst nygjorda).

Alltid torsdagar

På torsdagar kör vi after work. Tanken är att ofta krydda med något extra. Stand up, quiz och livemusik varvas med ostronprovning, besök av lokala bryggerier eller spelkvällar. Maten serveras som halvportioner så du kan smaka flera av våra kök. Som det anstår en matmarknad med fullständiga rättigheter.

EVENT PÅ SMEDENS MATHALL?

Tillställningar med mycket folk kräver extra utrymme. På Smedens kan vi erbjuda ett roligt alternativ till vanliga, trista konferenslokaler. Eller varför inte köra firmafesten hos oss? Bästa platsen på festen är alltid i köket och här har vi fyra stycken. Stort behöver inte vara opersonligt.

DU HAR FESTEN, VI FIXAR MATEN!

Plocka hem ett urval av dina Smedens-favoriter till dinnästa fest eller AW. Beställningen löser du lätt som en plätt medmobilen.

MISSA INGA NYHETER

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här så serverar vi nyheter, erbjudanden och inbjudningar till Smedens Mathall.

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

SVETSARVÄGEN 9, 171 41 SOLNA, SVERIGE

INFO@SMEDENSMATHALL.SE

0761-77 32 75

Copyright © 2023 Nordrest | Integritet- & Cookiepolicy